Cemal Enginyurt, MHP'den İhraç Edildi

Cemal Enginyurt, MHP'den İhraç Edildi

Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'den ihraç edildi.

Katıldığı canlı yayında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelik eleştirilerde bulunduğu için kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'den ihraç edildi.

MHP'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "21.07.2020 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden kesin çıkarma talebi ile tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Ordu İli Altınordu İlçesi üyesi ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu’nun 30.07.2020 tarihinde yaptığı toplantı sonucu alınan karar ile Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78. maddesinin “Kesin Çıkarma Cezasını Gerektiren Haller Başlıklı” 4. Bendinin (c), (e) ve (i) fıkrası hükümleri uyarınca parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verilmiştir." denildi.

İhraç edilen Enginyurt'tan ilk açıklama geldi. Enginyurt'un açıklaması şöyle:
 
"MHP'den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz,kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet, Devlet ve Ordulular için, hep doğruları konuşan olacağım."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.