RİZE ÇAYELİLİ ÖĞRENCİLERDEN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ

RİZE ÇAYELİLİ ÖĞRENCİLERDEN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ

Rize’nin Çayeli ilçesindeki tüm ilk, orta ve lise öğrencileri İstiklal Marşı töreninde Mehmetçik'e destek için asker selamı verdi. Çayeli ilçesindeki tüm okullardaki öğrenciler haftalık eğitimin son gününde Mehmetçik’e destek selamı gönderdi. Öğrenciler,Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Okullarının bahçelerine toplanan öğrenciler Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetç

 Rize’nin Çayeli ilçesindeki tüm ilk, orta ve lise öğrencileri İstiklal Marşı töreninde Mehmetçik'e destek için asker selamı verdi.

Çayeli ilçesindeki tüm okullardaki öğrenciler haftalık eğitimin son gününde Mehmetçik’e destek selamı gönderdi. Öğrenciler,Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.
Okullarının bahçelerine toplanan öğrenciler Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek için asker selamı verdi, Türk bayrağı açtı. Öğrencilere öğretmenler ve velileri de eşlik etti.


















.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.