RİZE ÇAMLIHEMŞİNDE TULUMCULAR GÖLETE DÜŞTÜ

RİZE ÇAMLIHEMŞİNDE TULUMCULAR GÖLETE DÜŞTÜ

RİZE Türkü söylerken ahşap platform kırılınca göle düştüler Türkü söylerken ahşap platform kırılınca göle düştüler Rizenin Çamlıhemşin ilçesinde şelalede tulum çalan 3 genç, ahşap platformun kırılması sonucu gölete düştü. O anlar kameraya yansıdı.  

 RİZE Türkü söylerken ahşap platform kırılınca göle düştüler

Türkü söylerken ahşap platform kırılınca göle düştüler
 
Rizenin Çamlıhemşin ilçesinde şelalede tulum çalan 3 genç, ahşap platformun kırılması sonucu gölete düştü. O anlar kameraya yansıdı.  
 
Çamlıhemşin ilçesindeki Bulut Şelalesine çıkan bir grup genç tulum çalarak türkü söylemeye başladı. Bu sırada yaslandıkları ahşap platoform kırılan Alim Aydın, Özgür Parlak ve Osman Albardak gölete düştü. Soğuk suda şok yaşayan gençler, kendi imkanları ile gölden çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 


 
Olayı anlatan Osman Albardak,"Arkadaşlar ile tulum çalıp şarkı söylemek için şelaleye gittik. Şarkı söylemeye başladıktan hemen sonra köprünün tahtası kırıldı ,kendimizi bir anda derenin soğuk sularında bulduk. Hemen tulumu kurtarmaya çalıştık. Çevremizde bulunanlar bizi görüntülediler ve bunları sosyal medyada paylaştılar?? dedi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.