İl Başkanı Alim’den Kurban Bayramı Mesajı

İl Başkanı Alim’den Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

 AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

 
İl Başkanı İshak Alim Mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kadim medeniyetimizde bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler havuzunda buluşturup kaynaştıran en önemli ortak paydalarımızdır.Toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının  güçlendiği çok özel günler olan bayramlar,  şüphesiz ülkemizin her bir köşesinde manevi değerlerimizin gereği olarak idrak edilmektedir. 

 
Yeryüzündeki en büyük şeref Allah’a yakın olmaktır. Hz. İsmail’in teslimiyeti ile, Hz. İbrahim’in sadakatinin bilinciyle yerine getirdiğimiz kurban ibadeti, bizlerin Allah’a yakınlaşmasına bir vesiledir. Allah’a yakınlaşmak adına kestiğimiz kurbanlarımızı muhtaç ve yoksullarla paylaşarak İslam’ın verdiği kardeşlik ve yardımlaşma duygularını yaşadığımız bir zaman dilimindeyiz.
 
Hac ibadetinin ifa edildiği, bugünlerde kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslüman dualar eşliğinde kardeşlik manzarası ortaya koymaktadır. Kabe’de milyonlarca Müslümanın ellerini semaya kaldıracağı bu günlerin ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diler, tüm hacılarımızın da ibadetlerinin kabul olmasını Rabb’imden niyaz ederim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Kurban Bayramı şiarını bir ömür yaşamamızı niyaz ederek, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini diliyorum.” dedi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.